tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ihan paras loma


Viime viikonloppuna vietimme yön Holiday Club Saimaalla. Kylpylä teki meihin kaikkiin positiivisen vaikutuksen siisteydellään ja ystävällisellä asiakaspalvelullaan. Tekemistä ja touhua olisi toki riittänyt useammaksikin päiväksi, mutta yhden yönkin irtiotto arkiympyröistä teki terää. Lapsetkin luulivat ulkomailla olleensa, sen verran ympärillä viersta kieltä puhuttiin.


Kylpylän vieressä on Angry Birds  Activity Park kauppakeskus Caprissa. Perheen pienemmille lapsille löytyi puuhapaikkoja alakerrasta ja


isompien lasten tekemiset lämäripaikkoineen löytyivät toisesta kerroksesta. Puistossa on myös kahvila, josta saa pientä huikopalaa leikkien välissä.Vihaisten lintujen puisto oli mukavaa vaihtelua muihin sisäleikkipuistoihin. Arvostin erityisesti paikan puhtautta ja siisteyttä.


Autopelit ovat aina olleet suosikkejani...!Meidän perheessä on vietetty kesätaukoa jäälajeista ja voitte uskoa sen poltteen, mikä tällä hetkellä jäälle on. Kesän kohokohdaksi tulikin sitten luisteleminen kylpylässä. Punaisin samettiverhoin koristeltu ja sportti-ravintolan ympäröimä kenttä oli hieno kokemus sekä perheemme luistelijoille että kiekkoilijoille.  Saimme olla jäällä aivan oman perheen kesken. Naapurimaan vierailijat tosin kävivät ihmettelemässä ja ihastelemassa kentän laidalla piruettien pyörimistä, korkeita vaakoja sekä kovia lämäreitä! :)


 Allasosaston tunnelma noudatteli sirkus-teemaa. Sen keskelle sijoittuvalla piazalla nähtiin musiikin tahdissa tanssiviä suihkulähteitä ja upeita värivaloja. Oli rentouttavia hierontapisteitä ja hurjia vesiliukumäkiä.


Kotimatkalla poikkesimme vielä Lappeenrannan sataman Hiekkalinnoilla, nautittiin upesta kesäpäivästä, sataman tunnelmasta ja jätskeistä."Ihan paras loma!" meidän kaikkien mielestä!
Saimaalle mennään varmasti uudestaankin!

Iloa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Mukava oli kuulla teidän kokemus paikasta, kun on ollut vähän mielessä käynti tuolla syksyn aikana :) Ihanaista kuunvaihteen aikaa, kohta saa poltella taas roppakaupalla kynttilöitä ♥

Noora kirjoitti...

Paikkaa voin lämpimästi suositella! Matkaani on juuri sopiva! Tunnelmallista elokuuta sinulle toivottaen!

Noora kirjoitti...

Tarkoitin että matkakin on sopiva, ei liian pitkä! :)