torstai 28. helmikuuta 2013

Kick off -13


Kiireinen viikko takana. Viimein kaikki on kunnossa niin, että voin esitellä ihastuttavan POMPdeLUXin malliston vierailleni huomenna. 

Tässä vaiheessa onkin kiva palata hetkeksi vielä viime viikonlopun tunnelmiin Kööpenhaminaan. Me edustajat vietimme mahtavan viikonlopun tutustuen tulevaan kauteen. 

Mallistoa esiteltiin meille teemoittain, jolloin kuljimme vaaleanpunaisten cupcakesien myötä kuumaan ja värikkääseen kesään, rantapoikien tarjoillessa viilentäviä juomiaan. Saimme reippaan tuulahduksen sporttisuudesta ja esimakua trenditietoisten lasten pukeutumisesta. Mallistosta löytyy vaatetta siis jokaiseen makuun.

 Meille edustajille onkin jo ehtinyt syntyä varsin tiivis porukka tuolla sosiaalisen median puolella. Siksi olikin kiva tavata kaikki viimein aivan kasvotusten. Heitimme vapaalle ja vietimme hauskan illan tanssien upean, paikallisen tanssii tähtien kanssa-bändin kanssa upeassa Hilton-hotellissa. Hauskaa oli!Vaikka siellä niin ihastuttavassa ja paljon puhutussa Köpiksessä tulikin käytyä, en löytänyt sieltä mitään. Ne kaikki ihastuttavat sisustuskaupat olisivat olleet kuulema kadun kulman päässä. 

Vaatepuolelta en taas keksinyt itselleni mitään ihanampaa, kuin mitä mökkini takapihallani pitää sisällään. Lastenvaatehankinnatkin päätin säästää POMPdeLUXin varaan. Sunnuntaiaamuna aukiolleet myymälät tarjosivat ikuisia muumeja ja marimekkoja. Lentokenttä oli pelastukseni, sillä kotona odottivat tuomistenkipeät lapsukaiset. Ja siinäkin kävi lopulta niin että tuotu Lego-paketti ei kelvannut, vaan läheisestä s-marketista haettiin lopulta se mieluinen.

Silti reissussa on ihanaa olla, suurkaupungit ovat ihania. Hotelliaamiaiset mahtavia, valomainokset hienoja, ihmiset tyylikkäitä, pyörät mustia, kieli erilaista, kahvilat herkullisia, liikenne ruuhkaista... 
Se tunnelma on vaan niin hieno!

SIIS:
Tervetuloa 1.3.13 klo 17-20 Avoimet Ovet-tapahtumaani!
Nähdään, minulla on ilo saada esitellä ihastuttava mallisto teille!

ILoa ja valoa, Noora

3 kommenttia:

Minishow kirjoitti...

Minulle sattui täysi hullaantuminen näihin Pompin vaatteisiin ja olisin halunnut ostaa koko malliston meille. Täytyy ensi syksynä varautua ja jättää ostokset siihen kun Pompin julkistus on. Nyt näitä tuntuu muutenkin olevan vähän joka puolella, joten varmaan jotkut vaatteista myydään loppuun. Omat suosikit oli shelly-mekko ja ihanat isojen tyttöjen pitsishortsit.

HeidiSor kirjoitti...

Hei!
Aiotko pitää toista avoimet ovet -tilaisuutta? :) Minulla meni eilinen ihan ohi..

Noora kirjoitti...

Näihin vaatteisiin on niin kovin helppo hullaantua! Oma suosikkini oli Suri-mekko ja ainakin niitä meille onkin tulossa!
Pidän Avoimet Ovet-tapahtumia jatkossakin ja mielelläni tulen pitämään myös kutsuja, joten ottakaa rohkeasti vaan yhteyttä jos olette kiinnostuneita:) Ja mallistoa saa tulla katsomaan muulloinkin!