keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Home made
Kuulun siihen joukkoon, joka vain haaveilee työpäivän keskeyttävistä lounastauoista. Ei ole mahdollisuutta lounastaa työkamujen kanssa tai piipahtaa lounastaolla läheisessä salaattipaikassa.

Koska evästaukoni on varsin koruton, päätin arkeani sulostuttaa ihanalla eväskassilla. Se on ollut kovin kätevä käytössä, siihen on helppo heittää jääkaapista "jotakin." 
Kurjuuden maksimointia on syödä töissä mahdollisimman huonosti, onhan siten kaksinverroin ihanampaa päästä kotiin lihapatojen ääreen. 
Eikös?

Home made lunch - with a little spice of love!

Iloa ja valoa, Noora

7 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hei, näistä "lunch bageista" on tullut villitys työpaikallani. Monella onkin jo tällainen ja työpaikan jääkaapissa on jo sekaantumisvaara. :) Itse tein omani pilkullisesta vahakankaasta. Minun onkin ollut tarkoitus esitellä se blogissani. Ohjeet löysin netistä.

Hyvää Ystävänpäivää! :)

Elina kirjoitti...

Tuollaiseen lunch bagiin olis kiva laittaa ne omatkin eväät, mitä silloin tällöin tulee roudattua töihin. Yleensä ne kulkevat tylsässä paperikassissa tai pahimmillaan muovipussissa. Tämän tai oman laiskuuden (kun en jaksa eväitä tehdä) vuoksi käyn syömässä lähistöllä olevissa lounaspaikoissa.

Mukavaa ystävänpäivää!

Anni kirjoitti...

Voisinkohan minäkin pakata illalla seuraavan päivän lounaan tuollaiseen kassiin :) Ihan vaan koti-äidin arkea piristämään? Ihana!!

Piia kirjoitti...

Mää haluan kanssa tuollaisen, sitten kun palaan töihin!

Noora kirjoitti...

Jonna: Vai että oikein villitys! Hauskaa! Mutta sinun versiosi kassista on varmaan yliveto!

Elina: Nyt ei tartte enää aamutuimaan pusseja etsiä kun on aina kassi valmiina. Suosittelen!

Anni: Älä pakkaa, vaan nauti sinä kotóilusta, ehdit eväitä vielä pakkailemaan ihan riittävästi! Onks mun lista valmiina, reissuunlähtö on jo ihan pian?!

Piia: Ja sinä muistat ettet tuulipukua päällesi laita vaikka kassin ottaisitkin käyttöösi! ;)

Äipänkäppänä kirjoitti...

Aivan ihana pussukka! :) Tuollainen täytyykin hommata sitten kun äippälomalta töihin palaan, on vähän kivampi kuin ne ohuet hedelmäpussit joissa mä yleensä kuljetan syömiset töihin...

Noora kirjoitti...

Tulee jotenkin hyvä mieli kun tuolta suloisesta kassista eväitään kaivelee ja säästyy niiden pussien etsimiseltä aamutuimaan. Mukavia kotipäiviä sinulle vielä!