torstai 1. marraskuuta 2012

Taljan lumoissaTaannoisten Hullujen Päivien kuvastoa selaillessani huomasin jälleen perinteisen taljatarjouksen. Aikaisemman taljan päädyin ostamaan useita vuosia sitten Miiran suosittelemana ja olen ollut hankintaan erittäin tyytyväinen. Lapsiperheen elämänmenoon se on sopinut paremmin kuin hyvin.

Nyt kun sitä mustaa sitten pitää olla myös meillä, kuten myös ihan kaikkilla muillakin, tykkäsin, että juuri matosta sitä juuri oikea annos meidän olkkariin. Tykkään myös taljan rikkonaisesta linjasta lattialla.

Vaikka talja ei kuulunut Stockan Hullujen Päivien nettikaupan valikoimaan, sain sen hankittua toimitusmyynnin kautta ilman ongelmia. Ei siis enää huolen häivää; me kaukanakin olevat pääsemme osalliseksi hullutteluista jatkossakin vallan mainiosti.

Torstai on toivoa täynnä!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Hyvä että pääsit osaksi hulluttelua. :) Mutta mikä onkaan tuo hylly sohvan yläpuolella, :O tosi kiva!

Noora kirjoitti...

Eiks ookki, nyt mulla ei ole enää mitään hätää täällä! :) Hylly on Miiralta ostettu vanha lautashylly, jonka löysin varaston kätköistä. Oli raukka sinne unohtunut!

Anni kirjoitti...

Kivalta näyttää :) ja on se helppoa tuo hulluttelu nykyään, ei tartte ruuhkissa teroittaa kyynärpäitään vaan voi hoitaa kynsien pureskelun tietokoneen äärellä :)

Noora kirjoitti...

Niin, mutta kyllä jotain tunnelmasta jää puuttumaan- ainakin donitsien tuoksu!