keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Pomp de lux


Päätin auttaa joulupukkia hieman lahjojen suhteen ja tein lapsille tilauksen Tanskasta. Nettikaupassa oli hurjasta alemyynnistä huolimatta vielä tuolloin kivasti sopivia malleja, kokoja ja värejä saatavana. Kerta oli ensimmäinen kun tuolta tilausta tein, muttei varmasti jää viimeiseksi. Olen monesti ihastellut kyseisen merkin vaatteta eri blogeissa, ja vihdoin rohkaistuin oman tilaukseni lähettämään.


Tilasin tytöille mekkoja, tunikoita, leggareita ja asuihin sopivia sukkiksia sekä Onnille paitoja. Ihania vaatteita, joista saa kivoja kokonaisuuksia. Kokovalinnatkin osuivat kohdalleen.

Nämä uudet vaattet on nyt pakattu laukkuihin odottamaan matkaa. Suuntaamme uutta vuotta vastaanottamaan pääkaupunkiseudulle. Luvassa muutama rento vapaapäivä; hieman ostoksia, lätkämatsia sekä tietysti Huimalaa, jota ilman ei matka olisi mitään!

Iloa ja valoa vielä tähän vuoteen, Noora

10 kommenttia:

-A- kirjoitti...

Meillä myös tytöt saivat Podeluxin vaatteita paketeista. Aivan ihania. Kevätmallistoa odotellessa...

Sari kirjoitti...

No just. Pari päivää sitten kävin taas katsomassa tuolta vaatteita pojalle. Tytöille oli vaikka mitä ja kas, poikien puolella muutama hassu vaatekappale jäljellä. Taas poikia sorsitaan! #%$!"#!! No en tiedä, ehkä ale oli syynä vähäiseen valikoimaan. Täytyy käydä keväällä uudestaan.

Sari kirjoitti...

Siis piti myös sanomani, että Typyn mekko on aivan huippu ja väri kaunis. Onko se vihertävän harmaa?

Saila kirjoitti...

Minäki autoin tismalleen samalla tavalla pukkia ;). Tilasin joskus kolme viikkoa ennen joulua ja hyvin löytyi vielä pojallekkin kokoja farkuista ja muista. Kaunis on tuo teiänkin pikkuneidin mekko, sopii hyvin vaaleatukkaiselle! :)

Noora kirjoitti...

Saatte varmasti nähdä myös muita mekkoja, joita tilasin. Tykkäsin kovasti myös Selman ruskeasta mekosta, jonka selässä lintuset lentelevät.
Tein tilauksen n 3 vkoa sitten ja silloin pojillekin oli kivoja juttuja. Onni sai rentoja paitoja kyynärpaikkoineen. Sopivat hyvin
niin farkkuihin kuin collareihinkin.

Villa Elina kirjoitti...

Täytyy piipahtaa katsomassa onko vielä millaisia ihanuuksia jäljellä. Monesti olen ihastellut kyseisiä vaatteita, mutta ulkomailta tilaaminen on hieman jänskättänyt. Kaunis mekko, kuten myös kantajakin!

Noora kirjoitti...

Aikas vähiin oli vaatteet huvenneet, onneksi ehdin vielä ajoissa. Minua on myös ulkomailta tilaaminen aina jännittänyt, mutta ainakin tuolla kaikki sujui täydellisesti ja todella edullistakin se oli. Että kevätmallistoa odotellessa:)

Jonna kirjoitti...

Tilasin ensimmäisen kerran alkusyksystä, kun uusi mallisto tuli. Sen jälkeen olenkin tilannut vielä uudelleen kolme kertaa. :)Hurahdin täysillä! Nopea ja ystävällinen palvelu. sähköpostiini olen saanut aina välittömästi vastauksen, kun kysyttävää on ollut.
Supersöpöjä vaatteita ja niin ihanan erilaisia. Meiltä löytyy muutes tuo sama mekko tummansinisenä.

Noora kirjoitti...

Luulen, että mulle kävi samalla tavoin, hurahdin myös!
Ensin vierastin tuon mekon petroolia väriä, mutta nyt pidän siitä ja totesin sopivan hyvin Typylle.
Harmittaa etten tilannut toppavaatteita silloin kun niitä vielä oli.

Tarleena kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Noora, onnea, terveyttä ja menestystä!