maanantai 19. joulukuuta 2011

JouluviikkoTämän viikon jokaiselle päivälle on tehtynä lista asioista, jotka täytyy hoitaa. Uskon, että hyvä suunnitelma auttaa tässä kaaoksessa, jonka joulun läheisyys saa aikaan. Minulla on normaali työviikko, joten asioiden hoitamiseen ei todellakaan ole liikaa aikaa.

Tälle päivälle lista piti sisällään mm. Selman kampaajakäynnin. Nyt meillä on täällä ihana polkkatukkainen tyttö, josta kasvoi samantien iso, kun vauvamaisuus hävisi tukan mukana.

Lisäksi illan ohjelmassa oli sinappipurkkien koristelua. Perinteiseen tapaan meidän joulutervehdykset noudattavat tuttua linjaa. Sinappi on valmistettu Mumman perinteisellä reseptillä, jota vaalitaan perheemme tarkoin varjeltuna salaisuutena- edelleenkin.

Tänä iltana myös kuusi tuodaan sisään, sillä uusi kuusenjalka sai maalikerroksen ylleen ja on nyt valmis tehtäväänsä kuivuttuaan. Huomiselle onkin luvassa kasa valkoista, tuoksuvaa pyykkiä, kun kodin kaikki tekstiilit odottavat siliämistään.

Näin se tulee, hissunkissun ja askel kerrallaan, se Joulu nimittäin. Että älä Mumma ole huolissasi, saadaan se joulu tähänkin taloon aikaiseksi vaikka sitten yön pimeinä tunteina.

Iloisia Jouluvalmisteluita kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

Ei kommentteja: