keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Siivillä


Ootteko käyneet siivillä?
On olemassa ruokia sekä RUOKIA ja näihin jälkimmäisiin nämä siivet ehdottomasti kuuluvat.

Kaikki te tamperelaiset ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan. Missään muuallahan nuo kanansiivet eivät sellaista suosiota olekkaan saavuttaneet. Ei ole myöskään sama missä siipensä nauttii. Jako siipipaikkojen suhteen on nimittäin lähes yhtä voimakas kuin se, että kumpaa jääkiekkojoukkuetta kannatat. Myös kastikkeissa on eroa. Ja nyt en todellakaan tarkoita mitään hornetteja tai muita vastaavia.

Meillä on käynyt loistava tuuri, sillä paikallinen ravintola täälläkin myy juuri niitä oikeita siipiä ja oikeaa kastiketta.

"10 hottia ja kierreranskikset"
- ajatuskin tuosta tulisesta nautinnosta saa nytkin veden herahtamaan kielelle.

Herkutellaanko illalla?

Iloa ja valoa, Noora

12 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onko jossain Mikkeliläisessä ravintolassa siipiä? Missä? :)P

Noora kirjoitti...

Kyllä löytyy Heidi, Fernandosta nimittäin. Ja annoksia saa myös kotiin, jotta saa ihan rauhassa vielä sotkea ja maiskuttaa. Nam!

Sari kirjoitti...

Slurps! Serkkutytöllä voisi olla tähän asiaan sanansa sanottavana, sen verran fanaattinen "siipiveikko" on kyseessä! :D Ja nimenomaan nuo Fernandon siivet on kuulemma kuuminta hottia.
Nyt täytyy kyllä itsekin käydä kokeilemassa!

Noora kirjoitti...

Täytyy tehdä pikaisesti uusi postaus jostain muusta aiheesta, sillä mä olen täällä jatkuvasti vesikielellä kun joudun ajattelemaankin noita herkkuja.Serkkutyölle terkkuja, voitais mennä wingseille vaikka porukalla?!

Riitta kirjoitti...

Kiitos fernando vinkistä ! Meilläkin tykätään :)

Noora kirjoitti...

Hyvää ruokahalua, Riitta! :)

titta kirjoitti...

Sinäkin! Antti on ihan heikkona siipiin, ei pidä kertoa että Fernandosta saa niitä mukaankin. oletko käynyt Chillin (kuortissa, vastapäätä abc:tä) siipiä tilaamassa. Itse voin maistaa yhden tai kaksi, se riittää. Meillä on sellainen jako, että Antti syö siivet ja minä sellerit ja dipit.

Suvi kirjoitti...

Ei, Noora EIII!!! Oliko pakko ottaa asia puheeksi! Ja Sari, olet taas niiin oikeassa ;) Nyt on kyllä pakko päästä pitkästä aikaa OIKEILLE Hottareille! Korvikkeisiin on ollut tyytyminen viimeaikoina. En ole _missään_ saanut parempia Hot Wingsejä kuin Fernandossa. Espoon Chili's pääsee aika lähelle mutta ei edes rinnalle, saatikka ohi.

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Voihan siivet..Tampereen versiot on kokematta, mutta Korppoolaiset Buffalon siivet maistuivat kyllä viime kesänä. Missäs tää Fernando on ? Tampereella Siipiveikot ja Speak Easy ainakin siipipaikkoja. Lisää vinkkejä mulle suursyömärille ?? ja laihis siirtyy taas. Eilen muuten oltiin Helsingissä Vltavassa syömässä ja oluella. Suosittelen.

Noora kirjoitti...

Titta: Eikö Antti tiedä sitä?! Kerro nyt poikapoloiselle! Täytyypä testata Kuortin siivet, jos kastike olis oikeeta.

Suvi: Siivissä on todellakin eroja, eiole sama mitä syö! :)

Reissuja ja romantiikkaa: Tämä nyt paljonpuhuttu Fernando on Mikkelissä. Tampereella siipipaikoista ykkönen oikealla kastikkeellaan on mielestäni Hook Kehräsaaressa. Laihiksesta puheenollen, niin mitä tulisempia siipiä tilaa, sitä vähemmän on kastikkeessa rasvaa. Eli medium on puolet rasvaa ja puolet kastiketta itteensä. Ja ravintola vinkistä kiitän!

Terhi kirjoitti...

Jaahas, tuollaisiahan on ihan pakko saada joskus, kun tullaan Mikkeliin, tai mennään Tampereelle nääs. Mulla alkais kyllä NYT olla nälkä..

Kurkkaahan blogiini, siellä olis sulle tunnustus! Mukavaa viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Terhi, suosittelen kokeilemaan Tampereella jos ette aikaisemmin ole testanneet!

Kiitän tunnustuksesta, ihanaa! Täytyypä palata siihen pikaisesti! Kiitos!