maanantai 26. syyskuuta 2011

Fanitusta


Meillä on ollut hyvin spesiaali viikonloppu. Saimme kauanodotetun vieraan, kun kummityttöni saapui iloksemme; "mun Lotta" kuten Tyyne kummitätiään kutsuu.

Koska urheilevasta vieraasta oli kyse, oli mukana myös hieman tähtisadetta. Taitoluistelevan tyttäreni ikkuna taipuu varmasti taas notkeammin idollin terkkujen ansiosta, jotka saatiin vieraamme välittämänä. Luulen, että monta lasillista plussamaitoa juodaan ihan pelkästään siitä ilosta. Puhumattakaan Onnin puhelusta idollilleen: ilmaveiviin saatiin nimittäin sisäpiiritsemppausta. Ja kyllähän siinä äidinkin piti muutama sana vaihtaa... :)


Vieraiden tänään lähdettyä, pienet ihailijat jatkoivat suuren idollin jalanjäljillä. Päiväkodin jälkeen Siiri kaivoi lenkkarit jalkaansa ja suuntasi lenkille. Ikkunasta seurasin kuinka alkuverryttelyn potkut ensin koskettivat pakaroita, jonka jälkeen juostiin polvia ylöspäin nostellen. Juoksun jälkeen venyteltiin eilisten oppien mukaan. Myös urheilijan liha-annos upposi päivälliseksi ilman ikuista narinaa.

Täällä siis eletään hetkissä mukana ja kannustetaan vimmatusti!

Näissä tunnelmissa aloittelemaan ihanan lyhkäistä työviikkoa!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Täällä tiedetään nuo tsemppi- fiilikset..Ne on hurjan tärkeitä ja hienoa kun on kunnon Idoli kyseessä. !! Meillä pikku-muori veteli iso-veljeä matkien pienen kuntopiirin. Blogissani kuvaa. Että näin.

Noora kirjoitti...

Totta puhut! Pitääkin käväistä katsomassa pikku-muorin kunnonkohotukset, varmasti hauskaa! Kivaa viikonloppua!