sunnuntai 21. elokuuta 2011

Syysvaatetusta


Eiliseen, hulvattomaan messumatkaan kuului olennaisena osana myös soppailua Helsingin keskustassa. Koska seura oli mitä parhainta, toimi reissu myös tervetulleena virkistys- ja hermojenlepuutusmatkana.

Vihdoinkin pääsin pistäytymään Miiran kolmannessa Putiikkissa, joka tarjoaa vähintääkin yhtä hienot puitteet ostoksille kuin edeltäjänsä. Tunsin vilpitöntä ylpeyttä tuota rohkeaa naista kohtaan astuessani Suurkirkon vieressä komeilevaan liikkeeseen: Mahtavan kaunis miljöö ja kaikki, ihanat vaatemerkit edustettuina! Ihan huippua Miira!


No, Putiikissahan meillä sitten vierähtikin melkoinen tovi vaatteita sovitellen. Päädyin lopulta Carla Carlan silkkiseen, unelman kepeään ihanuuteen. Mielestäni harmaan sinertävän rusehtava väri on kaunis ja silkkinen pinta ihanan eläväinen. Tunikan alla suunnittelin käyttäväni jo aikaisemmin hankkimaani pitsitoppia.


Kuten aina, niin myös nyt ihastuin näihin yksityiskohtiin; kaula-aukon kirjailuihin sekä hihansuiden rypytykseen. Hihat saakin tuon rypytyksen ansiosta kivasti pussille.

Päädyin myös hankkimaan Jackpotin ruskeat, paksummat leggarit. Koska olen varma, että myös tänä syksynä käytän eniten valkoisia neulosuggejani, sopii niiden pariksi mainiosti tuo eilen ostamani puuvillainen poncho. Settiin kuuluu myös rento pipo.
Uskaltautuisinkohan kuvaamaan tämän kokonaisuuden teille siihen syksyisenä aamuna pukeutuessani...?

Onneksi omat asukokonaisuudet ovat varsin mietittyjä, sensijaan lasten päiväkotipukeutuminen on tällähetkellä varsin haastavaa ja aiheuttaa kovasti päänvaivaa. Pitää varautua neljän kanssa kaikkiin mahdollisiin sääilmiöihin päivänaikana; kylmänkosteisiin aamu-ulkoiluihin sekä iltapäivän helteisiin. Niinpä tästä lähdenkin pesemään pyykkiä ja tekemään taas jokaiselle omia pinoja lattialle valmiiksi huomisaamua varten.

Kivaa sunnuntaipäivää teille!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Oi, näyttääpä kivoilta hankinnoilta! Ja osaan kuvitella kuinka hyvältä näyttävät ylläsi! Että asupostausta sitten syksymmällä kehiin vaan :) Tai vaikka heti :))

Ollaan oltu Hesassa samaan aikaan. Minunkin oli tarkoitus ehtiä Putiikkiinkin saakka mutta äh, tyttäret eivät olleet shoppailumyötämielisiä joten jäi sielläKIN käymättä. Mutta kävin siellä edellisellä Hesan reissullani - ihanat puitteet! Ainoa mikä puuttui oli ostajalta (minulta) rahaa sijoittaa kaikkiin niihin ihanuuksiin...

Kivaa alkanutta viikkoa! Koskahan mä oppisin katsomaan tytöille vaatteet jo edellisiltana valmiiksi.. tuskin koskaan :)

Noora kirjoitti...

Moi Marja, Olisipas ollut hauska törmätä sattumalta sinuun ihmisvilinässä!
Minun on pakko laittaa illalla kaikki valmiiksi että pääsemme täältä lähtemään tietyssä aikataulussa.
Mukavaa viikonalkua myös sinne!

Keijunpolun Marketta kirjoitti...

Kiitos vielä hauskasta matkasta! Nämä ovat todellakin tarpeellisisa piristeitä arkisen aherruksen keskellä :)
Eiköhän pian suunnitella jo seuraavaa...

Noora kirjoitti...

Marketta, jotain piristystä voitaisiin taas suunnitella ettei vaan nuukahdeta!