perjantai 20. toukokuuta 2011

Rennot viikonlopputerveiset
Eka työviikko on takana. Paljon uusia asioita ja uusia ihmisiä sekä tapoja. Olo on väsynyt, mutta varsin luottavainen ja positiivinen; kivalta tuntuu. Sanoin myös itseni irti entisestä työpaikastani, mikä osaltaan päätti erään aikakauden. Uuden edessä siis ollaan, avoimin mielin.

Aloitimme viikonloppua jo grillaillen ja nauttien valmiiksi siivotusta kodista. Onko ihanampaa tunnetta kuin tulla puhtaaseen, tuoksuvaan kotiin työviikon jälkeen. Perjantaikukatkin sain mieheltäni nimppareiden kunniaksi. Nyt vain rentoudutaan.

Kuvissa viime viikonlopun ostoksia rentouttavalta reissulta. Uusin Mollyn toppi on Imatralta Coutry Puodista. Pitsiä, pitsiä, pitsiä... Nuo Noa Noan mamelukit löytyivät taas Lappeenrannasta hyvään, alennettuun hintaan. Pehmoista puuvillaa kera pitsisomistein, suorastaan viehkot.

Huomenna lähdemme Titan kanssa pelakuu ostoksille eli luvassa siis jälleen pikkuinen reissu.

Nyt maalaushommiin!

Iloa ja valoa, Noora9 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ihana kuulla, että viikko meni kivasti :) Aloititko siis nyt jossain aivan uudessa työpaikassa? Kiinnostaisi kuulla lisääkin ajatuksia ja fiiliksiä moisesta.. mulla kun mietinnässä mitä tehdä tulevaisuudessa työkuvioitten suhteen. Pitänee laitella sulle vaikka mailia :)

Aurinkoista viikonloppua!

Noora kirjoitti...

Moikka Marja. Kyllä, paikka on mulle ihan uusi ja työtehtävätkin ovat uudet. Eivät vastaa siis koulutustani, mutta koen sen pelkästään virkistävänä. Laita ihmeessä mailia, kerron mielelläni lisää.
Mukavaa viikonloppua!

Terhi kirjoitti...

Ihanuuksia!! Muakin alkoi kiinnostamaan sun työkuviot :) Mä tässä neljänkympin kynnyksellä mietin, mitä tekisin isona.. Irtisanouduitko nyt siis työelämään palattuasi ja menitkin uuteen työhön vanhan sijasta?! Kävin muuten eilen ostamassa ne ihastuttavat vaaleanpunaiset kengät Sokokselta <3

Noora kirjoitti...

Eikös ookkin hyvät kengät, Terhi. Mulla oli vakityöpaikka edelleen Tampereella, josta olin hoitovapaalla. Sieltä sanoin nyt itteni irti. Ennen tätä viimeisintä/ viimeistä (!) äippälomaani olin määräaikaisena sijaisena sairaalassa. Mutta nyt sitten menin ihan uuteen paikkaan ja uusiin tehtäviin. Aikas monimutkaiset kuviot...
Aurinkoa myös sinun viikonloppuusi!

Tarleena kirjoitti...

Onnea uusiin työtehtäviin! Itse palasin syksyllä 11 vuoden tauon jälkeen oman alani töihin sairaalaan oltuani välillä sekä kotona hoitamassa 3 nuorinta lasta ja samalla seurakunnalla osa-aikaisena työntekijänä. Ja silti tämä oma ala on taas tuntunut kivalta, vaikka onkin sijaisuus. Oman, aiemman vakipaikan jouduin muuton takia pakosta irtisanomaan kun nuorin täytti kolme vuotta.

Ihania löytöjä... Tuo harmaa ihanuus on mulla sekä valkoisena että pinkkiruudullisena ja molemmista löytyy myös ne shortsiasut samoissa väreissä. Ihanin kesäasu :)

Maire kirjoitti...

Onnea uuteen! Kuulostaa tosi hyvätä - nauti :)

Noora kirjoitti...

Tarleena: Työssö viihyminen on mielestäni todella tärkeää ja mielestäni on terveellistä välillä vaihtaa maisemaa. Oppii arvostamaan omaa ja toisten tekemää työtä. Mä arvasin, että sulla varmasti on tämäkin Molly. Mustakin se on ihku ihan toppina jonkun alla niin että pitsit näkyy. Aurinkoista kesänodotust sulle!

Maire: Kiitos! :) Kyllä vaihtelu virkistää!

Villa Elina kirjoitti...

Kiva kuulla, että viihdyt työssäsi. Yritin täältä etsiä ihania pelargonioita, mutta tuloksetta, pitää jatkaa etsintöjä. Myöhästyneet nippari onnittelut täältä meiltä kaikilta:-)

Noora kirjoitti...

Kiitokset onnittelista! Meidän matka niiden pelakuiden osalta mennyt niinkuin piti, mutta perästä kuuluu ja valitukset on jätetty. Kaikkea muuta kaunista kyllä löytyi, joten ei hukkareissu!!!