sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kevyin askelin, raskain sydäminTöiden aloittaminen tarkoittaa myös vaatekaapin läpikäymistä.
Olenhan ystäväni kanssa opiskeluaikana sopineet että mehän emme liity kansaan,
joka tuulipuvussa töihin vaeltaa.
Muistathan Piia, ethän ole unohtanut lupaustamme?! :) Eikös siihen liittynyt myös se työstä iloisteminen ja valoisa ilme ja asenne ennenkaikkea...?

Niin tai näin, päädyin hankkimaan uudet kengät, ne crocsit kun pitää taas pestä sisäkäyttöön. Löysinkin kengät, jotka taatusti sopivat värinsäpuolesta ainakin kaikkiin minun vaatteisiini. Korkoja en osaa yleensä käyttää, mutta nämä kiilat saavat aikaan myös ryhtiliikkeen. High heelsit tekevät heti olon naisellisemmaksi ja korjaavat ryhdin. Täytyy lisäksi sanoa, että arvostan toki myös niiden mukavavuutta jalkaan.

Eilinen päivä noilla kengillä käveltiin pitkin Lappeenrantaa. Käväistiin myös Imatralla. Sinne vaatekaappiini hankin hieman täydennystä. Näette ne kyllä.

Tänään se on! Se loppuelämäni viimeinen päivä. Onneksi edessä on vielä ihana kyläreissu kahvitteluineen kauniissa kodissa. Ja jääkiekkoa, jota en voi olla katsomatta vaikka aamulla onkin hirmuaikainen ylösnousu.

Jännittävää iltaa!

Iloa ja valoa, Noora


8 kommenttia:

Marja kirjoitti...

i h a n a t kengät!! Mistä moiset löytyy? Pakko saada :)

Oikein kovasti tsemppiä huomiseen! Siitä alkaa taas se erilainen arki... mulla on vähän samanlainen fiilis, loppuelämän alussa ollaan - kun vaan tietäisin mitä ihmettä tekisin sillä loppuelämälläni? Millaisen työpaikan löytäisin? Vai löydänkö ikinä mitään.. Mitä haluaisin tehdä? Aivan liian suuria kysymyksiä tänään, tänään pitää keskittyä jääkiekkoon! :)

Noora kirjoitti...

Kuule Marja, ihan löytyy Sokokselta nuo kengät ja hintakin on varsin huokea:) Juu. tänään ei kannata miettiä mitään turhan syvällistä. Katsotaan sitten maailmanmestaruuden jälkeen miltä tämä elmä tuntuu!

Riitta kirjoitti...

Samat kengät löytyy multa :) Voimia kovasti työ arkeen sinulle !
Se mukava puoli siinä on että vapaa ajan arvostus kasvaa entisestään ;)

Villa Elina kirjoitti...

Tsemppiä huomiseen päivään. Varmasti noilla kengillä on kiva aloittaa uusi vaihe elämässä:-)

Noora kirjoitti...

Kiitos Riitta kannustuksest! Sitä tarvitaan totisesti.Ollaan sitten samiksia.

Elina: Kiitosta myös sinulle! Päiväkahvittelut meillä siirtyvät nyt iltaan tai viikonloppuihin...

Terhi kirjoitti...

Hurjasti tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen, kaikki menee hyvin, uusi arki vaatii tietty totuttelua. Aivan ihanilla kengillä siirryt uuteen elämään, mun on pakko poiketa joku pv Sokoksella ;)

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Piti tulla välillä tänne hengähtämään, kun ei pysty katsomaan tuota lätkää... :)

Tsempit täältäkin osoitteesta ensimmäisiin työpäiviin. Kyl se siitä!


Sari

Noora kirjoitti...

Terhi: Ei jää ainakaan kengistä kiinni tämä juttu! Onneksi lapsilla ei vielä ole muutosta edessä, äidillä ainoastaan. Viettäkää te mukavia päiviä, nauti olostasi kotosalla!

Sari: Minäkään en pysty katsomaan, niin tulinpahan vastailemaan... Kiitos, että olet hengessä mukana huomisessa!