perjantai 11. helmikuuta 2011

Pizza-perjantai


Taas on yksi viikko vierähtänyt, ja ollaan jälleen viikonlopputunnelmissa. Yksi viikko jälleen vähemmän äitiyslomaa jäljellä. Kohta kehitän sen paniikin ihan tosissani...

Saimme tänään meille kaikille mieluisan vieraan viikonlopuksi, kun veljeni saapui kyläilemään. Lapset odottivat enoaan valtavasti yökylään ja kilpailivat siitä, kuka pääsee Villen viereen nukkumaan.

Meillä suuren suosion on saavuttanut nakkipannu. Mikä onkaan sen hauskempaa, kuin syödä saunanlauteilla löylyssä haudutettuja nakkeja. Tänään vieraan kunniaksi tarjolla oli nakkien lisäksi myös pizzaa.

Huomenissa starttaamme naisporukalla kohti Helsinkiä. Lähdemme Mumman ja Siirin kanssa katsomaan Disneyn jääshown. Olen siitä vähintäänkin yhtä innoissani kuin tyttäreni. Kaikinpuolin hauska viikonloppu siis luvassa. Toivotan kaikkea mukavaa myös teidän päiviinne!

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Niinpä niin, äitiysloman loppu lähenee.. Mä tosin olen jäämässä vielä hoitovapaalle, joten periaatteessa se ja sama, mutta kuitenkin. Mukavaa jääshowta, uskon että olette täpinöissänne :)

Noora kirjoitti...

Kyllä minäkin yritän vähän aikaa sinnitellä sillä hoitovapaalla ja köyhyysrajan alapuolella. :(
Kivaa viikonloppua Terhi!

Anja kirjoitti...

teillähän on ihana päivä tiedossa disneyshow, ja onpas herkullisen näköinen pitza..
Mukavaa päivää teille kaikille :)

Senni kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua teille! Ompa herkullisen näköine pizza, meillä tänään iltapalaksi kanssa aion tehdä pizzaa, on se niin herkkua!

martienn kirjoitti...

nice blog ;]
if u want follow me and write comment ;p