perjantai 25. helmikuuta 2011

Hyvää mieltäKutsuin illaksi muutamia tyttöjä meille kahvittelemaan ja tutustumaan Huldan Huoneen kevätuutuuksiin. Myös paikallislehden toimittaja oli mukana meidän hauskassa illanvietossamme. Kahvittelimme ja hoidimme käsiämme samalla kun toimittaja jututti meitä.

Oli mukava ilta, kiitos tytöt kun tulitte!Uusimmat kuppinikin pääsivät käyttöön. Löysin nimittäin kirpparilta nuo ihanat, kaksikorvaiset kupit lautasineen viime viikolla. Tykkään niistä kovasti. Pidän niitä varsinaisena löytönä, kun hintakin oli huippuedullinen tinkimisen jälkeen. Sarjaan sain ostettua vielä 18 pullalautasta. Jos jostain löytäisin vielä lisää noita kuppeja, voisin laittaa Pentikin Vaniljat kiertoon. Mutta raaskisiko sitä sittenkään luopua sarjasta, jonka on saanut häälahjaksi? Ei ehkä sittenkään.

Tänään nimppareita viettää useampi tärkeä henkilö. Auringonpaistetta päivään lähettelen täältä. Myös Tyyne lähettää erityisonnittelut kummitädille!

Ihanaa viikonloppua kaikille teille täällä piipahtaville!

Iloa ja valoa, Noora

10 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Kiitos hauskasta illasta! Oli taas niin kaunista kukkasineen kaikkineen ja kotonakin vielä leijaili ilmassa ruusuinen tuoksu. :)
Älä luovu Pentikeistä, vaan tee niin kuin oma anoppini neuvoi: kätket ne jonnekin vintille ja kaivat sieltä joskus vuosien kuluttua. Ovat varmasti ihania aarteita, kenties arvokkaitakin. Itsekin olin jo luopumassa Tapioista, mutta onneksi anoppi viisaudessaan neuvoi toisin. ;)

Piia kirjoitti...

Kumpa oisin sanut olla mukana :))

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kakskorvaiset!
Jossain nettikaupassa kerran näin hyvin vastaavat, mutta kun en silloin ehtinyt...eipä ollut enää myöhemmin!

Löytö♥

Noora kirjoitti...

Pieni Pitsinenäliina: Kiva, että olit mukana!

Eihän sitä koskaan tiedä, milloin ne taas alkavat silmää miellyttää, mutta kun ei ole sitä vinttiä jonne voisi tavaroida arkistoida huomista odottamaan.

Piia: Kumpa olisitkin ollut, sitä kovasti olisin toivonut!

Noora kirjoitti...

Pepi: Noista on kiva ryystää, kaksinkäsin ihan oikeasti. Kuppini ovat englantilaista posliinia, joten pitää varmaan tarkkailla huutista jos sinne tulisi myyntiin joskus.

Tuija kirjoitti...

Kummitäti kiittää onnitteluista!

Senni kirjoitti...

Ihanat kupit olet löytänyt, niin suloiset!
Iloista viikonloppua!

Villa Elina kirjoitti...

Kiitos itsellesi mukavasta illasta! Kotona odottikin pienimuotoinen kaaottinen lapsien huuto, kun aukaisin ulko-oven! Onneksi pääsi sitä ennen rentoutumaan kauniiseen miljööseen:-)
Ihanaa viikonloppua!

SannaP kirjoitti...

Kiva kun törmäiltiin:) Jään innolla odottamaan huomista lehtijuttua.

Noora kirjoitti...

Tuija: Kiva,että huomasit viestin!

Senni: Kiitos, minäkin tykkään :)

Elina: Voi ei, H ei varmaan enää päästä sua tänne :)

SannaP: Oli kiva nähdä, tule käymään!