torstai 4. marraskuuta 2010

Pistetään, pistetään bataattia poskeen


Hei, olen Selma ja ihan just 5 kuukautta. Halusin ikuistaa ensimmäisen ruokailuhetkeni teidän kanssanne. Äiti tarjoili minulle bataattia notkistettuna äidinmaidolla ja täytyy sanoa, että hyvää oli. Olenkin jo pitkään odottanut saavani jotain hieman tukevampaa ruokaa. Kuola valuen olen katsellut, kun muu perhe laittaa suuhunsa milloin mitäkin herkkua. Vihdoin äiti ymmärsi antaa jotain minullekin. Tosin kerran aikaisemmin olen saanut jo nakkikastiketta, mitä ei saa kertoa neuvolantädille missään tapauksessa!Olen jo aikas iso tyttö. Osaan kääntyillä, ryömiä ja minulla on kaksi hammasta.Niin, ja konttausasentoon nousen myös. Äiti sanoo, että olen perustyytyväinen lapsi, mikä kuulostaa aika persoonattomalta tapaukselta. Voin kertoa, että kyllä sitä luonnetta minultakin löytyy, katselen kuitenkin vielä mallia noista isosiskoista, että miten ne asiat oikein ilmaistaan.

Tykkään katsella Titi-nallea ja BB:tä. Kova kiire minulla on isojen sisarusten leikkeihin. Onnilla on paljon kivoja, pieniä legonappuloita, jotka ovat suosikkeijani. Äiti saa aina kamalan hepulin, kun niitä lähestyn ja alkaa huutamaan ja sitten Onni kerääkin ne äkkiä pois.

Minulla on tänään ollut ihan mukava päivä. Massu on täynnä lämmintä maitoa, olen nukkunut hyvin ja kakka on kulkenut, olen saanut paljon rakastavia suukkoja ja haleja. Mitäs sitä muuta voi toivoa. Toivon teille samanlaista päivänjatkoa! Voikaa hyvin!

Iloa ja valoa, Selma

8 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Ihana :) Vai että hampaita ja konttausasennossakin jo, vau! Onnea viisikuukautiselle!

Villa Elina kirjoitti...

Kylläpä aika rientää nopeaan! Nyt jo maistelee kiinteitä ruokia. Vauva-aika menee ihan hurahduksessa ohitse, täytyy itsekin yrittää muistaa se ja nauttia sitten joka hetki täysillä. Onnea viisi kuukautiselle Selmalle:-)

Olivia kirjoitti...

Voi, onpa teillä jo iso tyttö. Onnea viisikuukautiselle! Meilläkin lasten ensimmäisenä ruokana oli bataatti. Nams.

Noora kirjoitti...

Terhi: Jos tämä äiti nyt vastailee näihin viesteihinne! Niin, kiire sillä meidän vauvalla on jonnekin! Me kiitämme onnitteluista!

Elina: Kiitos myös sinne! Onni jo odottaa kovasti leikkimään tulemista. Nähdään kohta!

Olivia: Meillä kaikki ovat saaneet ekana bataattia ja hyvin on alas mennyt. Makeampaa kuin pottu, joten oppivat paremmin syömään ja sulavampaa. Vauvahierontakurssilla sitä aikanaan suositeltiin tästä syystä.

Jonna kirjoitti...

Onnea Selmalle ja äidillekin. Melkein tasan vuosi sitten ihmeteltiin ja ihasteltiin kun kuulimme sinun tulostasi :) muistatkos Noora. Ja jos täytyy oikein kovaa päästä liikkeelle, niin meidän äidin luota löytyy kävelytuoli. Aurinkoisia päiviä, yritetään kohdata puhelinlinjoilla :)

Noora kirjoitti...

Jonna: Kyllä tuntuu siltä, että nämä meidän puhelinlinjat eivät kohtaa millään. Hyvin vaikeaa on rouvaa saada kiinni!:) Mutta jatketaan yrittämistä...
Juu, hyvin muistan sen ihmetyksen vuosi sitten. Koska nähdään? Aurinkoa myös teille!

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Ei ole totta, 5 kuukautta! Piti ihan sormien avulla laskea ja miettiä kesää taaksepäin, että milloinkas tapahtui ja mitäkin. Mutta kai se on sitten uskottava.
Hauskasti kirjoitettu juttu muuten. :)

Noora kirjoitti...

Niin, se aika vaan menee! Tämä ikä on aika hauska vaihe, kun tulee niin paljon kaikkea uutta ja samalla surettaa se vauva-ajan lyhkäisyys.

Vaikka Selma on vasta 5 kk, varasin jo puolivuotiskuvauksen, mikä vaatii matkan Tampereelle. Että hieman se äitikin hosuu tässä ikähommassa.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!