keskiviikko 20. lokakuuta 2010

"Enää yksi yö!"

Siiri totesi noin ensimmäiseksi aamulla silmänsä auki saatuaan ja viimeinen sormi, peukalo oli pystyssä. Kun laskeminen on aloitettu siitä, että avuksi piti ottaa kaikkien sormien lisäksi jopa varpaat, niin se yksi sormi tarkoittaa sitä, että nyt ollaan jo kovin lähellä. Jännittää!

Saamme vieraaksemme kovasti tärkeitä ihmisiä meille kaikille, mutta Siirin onnea on liikuttavaa seurata: ystävä, rakas sellainen on tulossa. Ja on monta päivää aikaa leikkiä yhdessä ja nukkua vierekkäin. On paikkoja, joita pitää näyttää sekä uusia taitoja, jotka esitellä.

Ja saanhan minäkin höpöttelyseuraa. Laitetaanpas siiderit kylmenemään...

Tervetuloa H & I!!!

Tämä oli nyt tällainen juttu, mutta seuraavaksi näette huutokaupan saaliin. Mukavia päiviä toivon myös teille!

Iloa ja valoa, Noora


3 kommenttia:

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Taitaa olla aika tärkeitä kuvia tuossa söpössä muistitaulussa...

Tämä onkin pelkkää mukavaa odotusta, teillä siellä Siiri odottelee ystäväänsä ja me täällä kuvia huutokauppasaaliista, jos nyt ei ihan sormia laskemalla, mutta kuitenkin.. :)

Jonna kirjoitti...

Liikuttavaa varmasti seurata Siirin odotusta. Ihanaa, että on noin tärkeä ystävä ja vielä pysynyt muutosta huolimatta. Sivusta mahtava seurata pienten tyttöjen sielujen sympatiaa. Meillä L:llä myös sielunkumppani naapurissa :)

Aurinkoisia päiviä!

Villa Elina kirjoitti...

Onneksi Siirin odotus kohta palkitaan, kuulostaa ihan sille, kun odottaisi joulupukin saapuvan:-) On ne lapset niin ihania.

Ihanaa odotusta koko perheelle!