torstai 22. heinäkuuta 2010

Uusi PutiikkiParasta tässä asiassa on, että tällä kertaa minäkin pääsen mukaan avajaistunnelmaan! Meidän perheen loman kohokohta lähestyy. Toiset tekevät hienoja ulkomaan matkoja, mutta me matkustamme Tampereelle!

Putiikkien ja avajaisten ja Titi-nallen lisäksi meillä on kerrankin aikaa niin paljon, että ehdimme toivottavasti näkemään myös mahdollisimman paljon ystäviä. Suunnitelmissa on myös kiertää rakkaita paikkoja, joita lapset eivät enää muista. Tahmelan ranta ja Rapusaaret, Laivapuisto ja Munkkikahvila. Nämä ja paljon muuta pitää mieleen palauttaa, sillä unohtaa ei saa!

Tampere, pian nähdään!

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Tervetuloa! Toivottavasti keritään näkemään!

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Minäkin kävin perheineni Tampereella ja piipahdimme Putiikissa rannalla siellä Särkänniemen vierellä Pannun & Huoneen yhteydessä. Paljon ihanaa. Minä sain very stylen piirakkarullan ja mies osti itselleen vaatteita. En ole paikassa ennen käynyt ja tykästyin kovin. Antoisaa Tampere-reissua perheellenne. Muistakaa käydä piknikillä Näsinpuistossa, on mielettömän upea paikka. Niin ja mielestäni kunnon kotimaan matkailu päihittää mennen tullen ulkomaan matkat!

Tuija kirjoitti...

Tampere on kaunis kaupunki. se sopii oikein hyvin lomakohteeksi. Mukavaa lomaa.

Noora kirjoitti...

Piia: Kovasti olisi aikomusta!

Bibelot: Kiitos! Minäkin olen kovasti ihastunut Pannuhuoneen tunnelmaan ja tarjontaan. Mukavaa nähdä nyt tämä uusi puoti. Kotimaa kunniaan, eikös niin:)! Mukavia kesäpäiviä Sinulle!

Tuija: Kiitokset lomatoivotuksista! Kunhan saadaan tämä porukka ja tavarat autoon, niin katsotaan sitten sitä lomatunnelmaa... voi olla huipussa!

Elmiira kirjoitti...

Tampere on todellakin ihana kaupunki:) Kävin joku aika sitten Tallipihalla.