sunnuntai 31. tammikuuta 2010


Tuo sievä neitokainen toivottaa eteisessä vieraamme tervetulleeksi. Joulunaikaan se oli ilmestynyt kauniisti käärittynä postilaatikkoomme. Siitä saakka se on hyväämieltä ympärilleen levittänyt. Kun katseeni tuohon enkeliin päivän mittaan osuu, tulen siitä kovin onnelliseksi. Aina vain jaksan ihmetellä sen huolellisesti virkattuja,helmikukkasin koristeltuja tossuja. Ihana, ystävällinen ihminen tästä läheltä halusi juuri minulle tuon enkelin tehdä. Naapurustoon lämpimiä ajatuksia lähetän!

Viikonloppu on taas vierähtänyt. Eilinen messumatka kaupunkikierroksineen tuntuu vielä jaloissa, yksi huilipäivä tulisi vielä tarpeeseen ennen viikon aloittamista. Ja taitaa flunssakin iskeä perheeseemme, nokat vuotavat yhdellä jos toisella.

Kääntäessäni kalenteria helmikuulle ja paisunutta vatsaani tunnustellessani, huomasin kevään olevan jo lähellä. "Loma" alkaa jo lähestyä uhkaavasti. Jos tämä uusin tulokas uskaltaisi viimein sukupuolensa vilauttamaan, haluaisin jo jotain pientä hänelle hankkia. Koska olemme luopuneet kaikista vauvatavaroista, on meidän hankittavat kaikki turvaistuimista alkaen tälle vauvalle. Onneksi meillä on Tampereella luottokauppias, jonka puoleen jälleen näissä suuremmissa ostoksissa käännymme. Taitaisi sieltä löytyä se ultraajakin, joka sukupuolen selvittäisi, jotta muutaman bodyn vauvalle voisin hankkia.

Muutaman hypistelykierroksen jo vauvaosastoilla tehneenä, olen todennut kaikkien vaatteiden olevan jotenkin sukupuoleen sidottuja. Jokainen vastaantullut valkoinenkin vaatekappale sisältää vaaleanpunaisen perhosen tai muun viitteen kantajastaan. Oletteko samaamieltä?

Nyt iltapuuhiin! Mukavaa viikonalkua!

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Huomenna tosiaan alkaa jo helmikuu ja ihmettelen mihin se tammikuu meni.
On tosiaan hankala löytää vauvalle unisex vaatteita. Ovat selkeästi tyttöjen tai poikien. Suunnittelen tässä kovasti milloin tultais sinne päin. Toivottasti pian nähdään ;) Aurinkoista viikkoa.

Ulla kirjoitti...

Onnea tulevan vauvan johdosta!
Kyllä se niin tuppaa olemaan, että harvemmin saa puettua pojalle tyttäreltä pieneksi jääneitä vaatteita. Jotenkin harmi. Toisaalta onneksi niitä voi antaa sitten eteenpäin muille pikku-tytöille :)

Helmeilevää helmikuuta!
-Ulla

Noora kirjoitti...

Jonna: Toivottavasti pian tavataan, olisi kiva nähdä teitä!

Ulla: Kiitos Ulla! Mukavaa keväänodotusta sinullekin!

Sabuska kirjoitti...

Löysin juuri blogiisi ja lastenvaatteista samaa mieltä, nyt kuitenkin vinkkaan Lindexin suloisesta valkoisesta vauvojen pupu-asusta, korvat ja hännän töpö eikä muuta väriä ensinkään. Suloinen oli, muttei tarvetta kellään meillä päin :-)

Noora kirjoitti...

Kiitos vinkistä Sabuska! Täytyypä käväistä katsomassa.