lauantai 23. tammikuuta 2010

Pakkaspäivän viettoa


Koska lämpömittari on taas tänään näyttänyt mahtavia pakkasia, emme ole päässeet ulkoilemaan. On rakennettu majoja ja katsottu piirrettyjä elokuvia.

Kun nuorin ja se vanhin ja väsynein päättivät vetäytyä päiväunille, paistoimme me kaksosten kanssa kasan pannukakkuja. Niitä sitten nautiskelimme kahvin ja kaakaon kera.

Lapsista on ihanaa puuhastella keittiössä, etenkin Siiristä. Kun yhdessä kokkailemme, kuvittelemme esiintyvämme kokkiohjelmassa. Mikro esittää kameraa, johon puhumme ja annamme ohjeita katsojille porkkanoita pilkkoen.

Lelupäiväksi päiväkotiin tuo meidän tyttö vei mukanaan oman wiledan. Hän rakastaa ylikaiken pöytien ja lokerikkojen pyyhkimistä päiväkodissa. Siivoaminen on ihanaa ja parasta päiväkodissa on monisteiden ottaminen kopiokoneelle yhdessä tädin kanssa.

Yllättäen kotiimme saapui rauha miehen lähtiessä videovuokraamoon lasten kanssa. Taidan käyttää tilaisuuden hyväksi ja vetäytyä lääkelaskujen maailmaan...:(
Mukavaa viikonloppua kaikille!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Iloa ja valoa teillekin :)

Niin sama vika täällä se pakkas lukema kun näyttää lukemia täälläkin ja miinusta niin ettei lapset viihdy edes ulkona. No onneksi ovat keksineet tekemistä koko päiväksi . Eli leikkivät kotista ja koko talo on vallattu!

Hyvää viikonloppua :)

Jonna kirjoitti...

Ihanaa, että on kunnon talvi mutta pakkasta saisi olla vähemmän. Meillä myös yhdessä kokkaillessa kuvittelemme olevamme televisiossa. Roolinimet ovat Anu ja Pinja ;)

titta kirjoitti...

Tsemppiä tenttiin! Vähänkö herkullisen näköisiä pannareita. Niin ja se prkel..n pakkanen jäädytti meidän putket. Mukavaa sunnuntaita :)

Noora kirjoitti...

Kylmää, mutta niin kovin kaunista! Onneksi tänään lapset saivat luistelukoulussa energiaansa purettua. Mukavaa sunnuntaita!