keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Pirteät radiot





kuvat: AV-Komponentti

Nyt saatavana huippulaatuista piristystä päivään Huldan Huoneesta.

Iloa ja pirteää keväistä valoa, Noora

maanantai 26. tammikuuta 2009


Jokailtaiseen tapaan tehtyäni blogikierrokseni, huokaisin syvään. Kuinka monta tuntia teillä muilla on vuorokaudessa?

En ole ehtinyt tänään ompelemaan, askartelemaan tai asettelemaan kynttilänjalkoja. En ole ehtinyt mitään muuta kuin ruokkimaan, vaihtamaan vaippoja, korjaamaan likaisia astioita koneeseen, tyhjentämään pottia, pesemään vessaa, laittamaan suppoja, vaihtamaan DVD-levyä, petaamaan sänkyjä, niistämään nenää, antamaan välipalaa, imuroimaan lattialle kaatuneet hama-helmet...

Tämän kaiken lisäksi pitäisi itse harrastaa urheilua ja tietenkin myös kulttuuria, lasten tulisi myös harrastaa; heitä pitäisi siis kuljettaa harrastamaan, heidän kanssaan pitäisi myös ulkoilla ja opettaa kirjaimia ja tehdä savitöitä. Pitäisi leipoa itse maittavia sämpylöitä ja pullia ja tehdä ruokaa miehelle, joka käy töissä. Pitäisi hoitaa parisuhdetta, nähdä ystäviä, sukulaisia, kummilapsista nyt puhumattakaan.

Minä kävin tänään yksin ruokakaupassa. Olin siellä, katselin jokaisen hyllyn hyvin tarkkaan. A-haa, Lantlivia löytyy myös kyseisestä kaupasta, mietin pitkään minkä pesto-purkin ostaisin, vaippahyllyssä oli uusia, kivoja vaippapaketteja, valitsemani mangososeen palasin vaihtamaan persikkaan, ostin jopa itselleni uuden hammasharjan vaihtelun vuoksi. Tullessani kotiin olin jo niin virkistynyt, että oman kodin ikkunoista näkyvät pikkulamput näyttivät ihanilta ja kynttilät paloivat kauniisti lumisissa lyhdyissä. Oli kiva tulla kotiin!

Huomenna on taas uusi päivä, mutta sitä ennen hieman nautiskelen ylläolevista ja pesen hiukseni. Nämä ovat vissiin ne ruuhkavuodet, vaihdevuosia odotellessa...

Iloa ja valoa, Noora

Lisää tuotekuvia





Eilen esittelin tavaroita naapureille ja samalla nappasin muutaman kuvan.

Tiedoksi, että meillä sairastetaan edelleen ja se messumatka jäi minulta tekemättä...

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Sairastupa... täälläkin!



On kurjaa kun lapset sairastavat. Kun on kuumekouristus taustalla, on pieneenkin kuumeeseen suhtauduttava vakavasti. Ja kun lapsia on useampi, tietää, että tauti saa seuraajan. Nyt on sitten äidin odotettu messumatka vaarassa!

Päivää on vietetty rauhallisesti piirrellen ja TITI-nallea katsoen. Lapsista oli tosi hienoa neulaa apuna käyttäen pujoitella tavaroiden pakkausmateriaalina tullutta styroxia lankaan. Saimme aikaiseksi hienoja lumipalloketjuja. Äidin on kokoajan keksittävä jotain tekemistä, jotta välttyisimme suuremmilta tappeluilta ja riidoilta.

No, nyt muskarileikki ei enää kiinnosta, joten siirrymme pannukakuntekoon äiti-ohjelmatoimiston johdolla...Raskasta! Toivomme pikaista paranemista kaikille nuhanenille ja kuumakalleille!

Iloa ja valoa, Noora

tiistai 20. tammikuuta 2009

Kuvia tuotteista











Monet ovat kaivanneet kuvia myytävänä olevista tuotteista. Koska haluan tuotevalikoimani vaihtuvan mahdollisimman nopeasti, en pidä suurta tavaravarastoa. Tästä syystä en ole laittanut tuotekuvia Huldan Huoneen sivuille. Uusia tuotteita tulee myyntiin jatkuvasti ja näin asiakaskuntani mielenkiinto kutsuja kohtaa säilyy- toivottavasti.

Tässä nyt muutamia kuvia tällä hetkellä varastossa olevista tuotteista. Tähän väliin täytyy mainita, että saan aivan ihania Tangent-pöytä-ja matkaradioita syötävän suloisissa kevätväreissä. Niistä kuvia myöhemmin.

Jos olet kiinnostunut jostain tuottesta tai sisustuskutsujen järjestämisestä, otathan ystävällisesti yhteyttä minuun.

Iloa ja valoa, Noora

perjantai 16. tammikuuta 2009

Kevättä ilmassa




Tämän mielenkiintoisen viikon päätteeksi saimme nauttia ihanasta auringon paisteesta ja kirpakasta pakkasesta. Lapset kokeilivat ensimmäisen kerran luistimia läheisen järven jäällä, joten nyt ollaan taas yksi askel lähempänä NHL:ää. Tällä hetkellä meillä on ainoastaan yhdet hokkarit, joita kaksoset sitten vuorotellen kokeilivat. Nyt kysyisinkin, sattuisiko kenenkään kaapin perukoilta löytymään tälle meidän "kiira korvelle" luistimia, että saataisiin tuo piruetti pyörimään oikein vauhdikkaasti?

Perjantai-illan kruunasi parturikäynnin jälkeinen koko perheen yhteinen kauppareissu markettiin. Tarkoituksenamme oli hakea Siirille uusia hiuspompuloita ja Onnille Cars-auto palkinnoksi hienosti menneestä parturireissusta. Tietenkin koko Länsi-Tampere oli lähtenyt viikonlopun ruokaostoksille samaan aikaan meidän kanssamme.

Ruokaostosten lomassa jouduimme käyttämään yhden lapsen wc:ssä, rauhoittamaan kaksi eriaikaista 3-vuotiaan uhmakohtausta ja kantamaan 7-kuukautista hikistä ja huutavaa lasta kainalossa. Marketissa oli samaan aikaan meidän kanssamme myös ne priimuskasvattajat, jotka soivat katseitaan kun retuutin rimpuilevaa poikaa pois leluhyllyltä. Väestöliiton julkaiseman lapsen Kiukkukirjan onnellisena omistajana tiedän näidenkin kohtausten taas vain vahvistaneen lapsieni pärjäämistä tässä julmassa maailmassa!

Vanhemman naisen etuillessa meitä juustotiskillä, kysyi Siiri kirkkaalla ja kuuluvalla äänellä: "Äiti, onko toi nainen juntti?" Hän sai myöntävän vastauksen kysymykseensä. Lopulta kävi niin, että se pikkuauto vaihtuikin autorataan, niitähän tarvitaan aina...

Mielenkiintoinen päivä on tulossa huomenna, kun Siiri aloittaa "Harrastuksen". Meillä on ensimmäinen balettitunti! Vihdoin myös hänellä on harrastus kuten on Iidalla ja kaikilla muillakin. "Bravo!" sanoi myös opettaja, kun ilmoitin Siirin ryhmään.

Nyt minua odottaa Kopparbergin alkoholiton siideri ja Polly-pussi( kyllä ruotsalaiset osaavat!) sekä eilinen Teho-osasto. Tästä alkaa mukava viikonloppu!

Iloa ja valoa, Noora

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Katsaus




Tässä vielä mukavia joulunalusmuistoja Mikkelistä, missä olimme viettämässä joulua perinteiseen tapaan. Tapasimme sukulaisia ja ystäviä, söimme hyvin ja vietimme aikaa perheen kanssa. Lapsista oli ihanaa kun oli paljon ihmisiä ympärillä. Enojen kanssa Tapanina tehty jäämäki ja nuotio varsinkin olivat hienoja juttuja, joulupukista nyt puhumattakaan.

Pikaisesti ehdin poikkeamaan ennen aattoa Kenkäveron pappilassa sekä Tertin kartanossa, jotka molemmat olivat todella kauniita jouluisissa asuissaan. Molemmat ovat paikkoja, joissa suosittelen ehdottomasti poikkeamaan jos Itä-Suomessa satutte liikkumaan kesällä tai talvella.

Uuden Vuoden juhlat jäivät meiltä väliin lasten sairastuttua. Juhlistimme tapahtumaa kuitenkin muutamalla raketilla ja racletella. Vilkutuksia vaan sinne Sveitsiin, olitte ajatuksissamme P., T., A. & A. kun juustolla kuorrutimme herkkuja esimerkkinne mukaan!

Loman aikana ehdimme poikkeamaan vielä kyläilemässä Espoossa ja Helsingissä. Loppiaiseksi saimmekin pikaisen ylllätysvieraan, joka toi mukaan mieluisia uutisia.

Nyt juhlat on juhlittu ja tänään alkoi arki! Voi sitä hiljaisuutta kun kaksoset olivat päiväkodissa ja mies töissä. Tyyne ja minä keitimme ison kupillisen kahvia ja siitä nautiskellen luin lehden kannesta kanteen rauhassa. Kun on vain yksi lapsi aamupala seurana, rauha on taattu!

Nyt ajattelin jatkaa kirjojen lukemista kun koti on hiljentynyt. Minulla oli kesken aivan toinen kirja siihen saakka kunnes mieheni sattui näyttämään lahjaksi saamaansa kirjaa Rakkaudella, Hynynen. Luin kolumnin salibandyn pelaajista (tunnen muutaman!) huvittuneena ja siirryin samantien Hynysen ajatuksiin naisesta ja krääsä symboliikasta. Kaikkea muuta kuin pastellisävyjä ja maalaisromantiikkaa, puhdistavaa luettavaa!

Tätä kirjoittaessani huomaan ajattelevani, että Hynynen saisi mahtavan kolumnin kevätesikko kuvistani ja päätän olla julkaisematta sitä. Olen ollut aina sitä mieltä, että Hynynen on MIES, Jone Nikulakin tulee hänen jälkeensä... Mitäköhan oma kaljupääni puuhailee...!

Iloa ja valoa, Noora