keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Sairastupa... täälläkin!On kurjaa kun lapset sairastavat. Kun on kuumekouristus taustalla, on pieneenkin kuumeeseen suhtauduttava vakavasti. Ja kun lapsia on useampi, tietää, että tauti saa seuraajan. Nyt on sitten äidin odotettu messumatka vaarassa!

Päivää on vietetty rauhallisesti piirrellen ja TITI-nallea katsoen. Lapsista oli tosi hienoa neulaa apuna käyttäen pujoitella tavaroiden pakkausmateriaalina tullutta styroxia lankaan. Saimme aikaiseksi hienoja lumipalloketjuja. Äidin on kokoajan keksittävä jotain tekemistä, jotta välttyisimme suuremmilta tappeluilta ja riidoilta.

No, nyt muskarileikki ei enää kiinnosta, joten siirrymme pannukakuntekoon äiti-ohjelmatoimiston johdolla...Raskasta! Toivomme pikaista paranemista kaikille nuhanenille ja kuumakalleille!

Iloa ja valoa, Noora

2 kommenttia:

hansu kirjoitti...

No voi ei, teilläkin nuhatautia! Täällä naapurissa taidettiin selvitä toistaiseksi vain aivastuksilla ja ahkeralla niistämisellä! Toivottavasti pääset ansaitulle messureissullesi...ja kiitos ihanasta kutsukirjeestä!

Noora - Huldan Huone - www.huldanhuone.fi kirjoitti...

Heippa Hansu!
Eilinen päivä oli ihan ok, mutta tänään...ihan kamalaa riitelyä ja kiusantekoa! Suurin hupi on yrittää kaataa seisovaa Tyyneä.

Pääsetkö tulemaan sunnuntaina? N.