maanantai 30. marraskuuta 2009

Kirjavinkki
Viikonloppuna poikkesin muutamissa joulumyyjäisissä ja tein mukavia ostoksia. Tuo tyyny sai paikkansa sohvannurkasta. Tyyne sai itselleen valkoisen, sydämin koristellun puujakkaran. Ostos oli suloinen, mutta on saanut aikaan jo melkoisia sydämentykytyksiä. Tuo meidän tyttöhän on aikamoinen kiipeilijä jo ilman minkäänlaisia lisäkorokkeita. Osaa hän avata jo portinkin ja alaspäin portaita tullaan volttien kera vähintään kerran päivässä.

Meillä isommat lapset sairastavat tällä hetkellä. Taas on äidin mielikuvitus koetuksella, kun pitää keksiä kolmikolle tekemistä, jotta välttyisimme suuremmilta tappeluilta. Paras keino on leikkiä päiväkotia. Kun äiti muuttuu tädiksi, sana tehoaa kummasti ja käytös muuttuu sekä ruoka maistuu!

Ylläolevat kuvat ovat uusimmasta kirjastani, jonka sain ostaa ihanalta naapuriltani. Pääsisittepä te muutkin kurkistamaan hänen sivujaan; niin kaunis on hänen bloginsa ja kotinsa. Tuo kirja on hyvä vinkki teille, jotka tykkäätte tehdä näpertelyjä käsillänne, Ajan Patinaa on sen nimi. Kiva kirja ihan vain katsellakin.

Nyt pitää taas rientää, tunnelma yläkerrassa vatii erotuomaria! Pikaista paranemista myös muille potilaille!

Iloa ja valoa, Noora

5 kommenttia:

Sydämellä kirjoitti...

Siis onko naapurisi tehnyt sen?
Vai ymmärsinkö väärin.
Tiina

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Heippa naapuri! Olipas kauniisti sanottu.. Ihan tuli lämmin tunne pieneen sydämeen.. :) Tuo kirja on kyllä mainostamisen arvoinen. Ja tosiaan vaikka ei itse välittäisi näperrellä, niin kuvat on sen verran kauniita, että niitä jaksaa katsella uudestaan ja uudestaan. Hyvä joululahjavinkki kyseisen tyylin ihailijoille..

Olivieno kirjoitti...

Minullakin on tuo kirja, lainassa jo tosin. Tykkään kanssa, monta ideaa täytyyy toteuttaa, kunhan saan kirjani lainasta...

Sydämellä kirjoitti...

Mikä on kirjan hinta ja pääseekö kurkkimaan blogiinnaapuri?
Tiina

Suvi kirjoitti...

Voi kehveli, tuo kirja olisi ollut Unelmassa marraskuun kirja, mutta menin sen perumaan kummempia miettimättä.