lauantai 12. tammikuuta 2013

Nanda
Olemme saaneet uuden, ihastuttavan kahvilan!

Ja tietysti se toimi meidän herkkupyllyjen kaupunkireissun huilipaikkana. 
Nanda kahvila sijaitsee Mikkelin vanhassa kauppahallissa. Kahvila on erikoistunut cakepopseihin sekä erilaisiin cupcake-leivonnaisiin, tarjolla on makeiden herkkujen lisäksi myös suolaisia. Musta-valkoinen sisustus on syntynyt kierrätyskalusteilla. Herkutteluhetken taustalla soi pehmeän kaunis musiikki. Kaiken tämän elämyksen kruunasi ystävällinen ja rento palvelu.

Herkut veivät kielen mennessään; me Sirpukan kanssa suositellaan paikkaa ja meistä tuli kantiksia!

Mukavaa viikonlopun jatkoa toivottelen!

Iloa ja valoa, Noora

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Oltiin perheen kanssa tänään kaupungilla ja mielessä oli että käydään tutustumassa uuteen kahvilaan, mutta jostain syystä unohdin sen ihan tyystin ja mentiin Ramiin kahville. Voi kääk sentään tätä lahopäistä....

Noora kirjoitti...

Seuraavalla kaupunkireissulla sitten, kannattaa! :)

Riitta kirjoitti...

On tullu jo monesti käytyä ! Nam, mikä paikka ! Ihan tervetullut paikka :)

Noora kirjoitti...

Just jotain tollasta me tänne kaipasimmekin! Tosi kiva paikka!

Sari kirjoitti...

On kyllä ihana! Paikka on herkullinen jo sellaisenaan, mutta siihen vielä kaunis sisustus ja houkuttelevat tuotteet -voisiko parempaa olla? Ainut puute varmaan on asiakaspaikkojen pieni määrä mutta siihen ei hirveemmin taida voida vaikuttaa. Siskon kanssa meinattiin tässä muutama päivä sitten kaupunkireissun lomassa mennä kahville mutta ei mahduttu. No, hyvä vaan jos paikka on suosittu, toivottavasti näin jatkossakin niin saadaan pitää tuo ihana pikku kahvila! Niin kuin sanoit niin tuollaista on kaivattukin. :)

Noora kirjoitti...

Mutta ompa hienoa, että vastaanotto on ollut niin hyvää ja paikka on suosittu! Toivotaan että saadaan jatkossakin pitää tuo kahvila, juuri kuten sanoit!

Suvi kirjoitti...

Oi, pitääpä pistäytyä! Näin lehtijutun, jossa sanottiin, että tarjolla on vain makeita herkkuja, siksi olen tyytynyt vain ihastelemaan ulkopuolelta. Mutta jos siellä on nyt suolaistakin, sopisi minullekin ;)

Noora kirjoitti...

Kyllä sieltä Suvi suolaistakin löytyy, joten ei muuta kuin herkuttelemaan!