lauantai 20. lokakuuta 2012

Aina oppii uutta


Siirin kisavarustusta kasatessa tein ostoksia paikallisesta tilpehööri liikkeestä. Kaikkien timanttisen pinnien ja solkien mukaan ostospussin sujautettiin pieni vihkonen. Lehtikasaan sitä heittäessäni päädyin sitä kuitenkin selailemaan.

Ja voi miten loistava opus se olikin. Loistavia, yksinkerrtaisia vinkkejä kotona tehtäviin kampauksiin, nutturoihin arkeen ja juhlaan. Miten helposti saakaan loihdittua upeita kampauksia pienillä apuvälineillä!

Huomenissa nämä uudet välineet ja vinkit ovat tarpeen, kun laitetaan neiti kisakuntoon. Matkaamme jo tänään Jyväskylään Mummon luokse, jotta ollaan heti aamusta hallilla valmiina. Äitiä jännittää jo ihan hirmuisesti, neiti itse on vaan onnellinen siitä, että pääsee kisaamaan.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

Iloa ja valoa, Noora

P.S Piti vielä sanoa, että edellisen postauksen takki on nyt myyty! Kiitos teille kaikille, jotka otitte yhteyttä. Sain runsaasti yhteydenottoja, joten se taisikin olla aika monen unelmatakki...

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Mulla on samainen vihkonen jemmassa, siinä todellakin on aika kivoja vinkkejä!
Kiitos äskeisestä. Pääsitte siis takkikaupoille. ;) Minä olen edelleen ihan omissa maailmoissani (vaaleanpunaisissa sellaisissa!) aamun vauvauutisten jäljiltä. Ei oikein osaa tehdä mitään kun pyörii vaan vauvat mielessä! :D

Noora kirjoitti...

Sari: Kiitos itsellesi, kiva kun kävit! Tulet sinä sitten toisen kerran takkikaupoille, nautiskelet nyt vaan vaaleanpunaisista höyryistä! :) Terkkuja ja onnea kerrothan koko perheelle!

Helena kirjoitti...

Kiitos kyllä todellakin on unelmatakki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä liikkeestä noin näppärän oppaan löysit?
Aurinkoista viikkoa sinulle!:)

Noora kirjoitti...

Helena, olen onnellinen puolestasi, sait ihanuuden!

Glitter-kauppa tuollaisia oppaita ostospusseihin sujauttelee. Mukavaa viikonjatkoa sinulle!