tiistai 15. toukokuuta 2012

Mårbackat kotona
Muistatte varmaankin viime vuotisen pelakuu-hässäkän? Voin kertoa ettei ilman ongelmia mennyt kukkien kotiuttaminen tänäkään vuonna.

 Ystävän kanssa olimme liikkeellä jo hyvissä ajoin tehden tilausta puutarhalta. Odotimme kukkia saapuvaksi viikon jos toisenkin, kolmannenkin. Lähettämäni sähköpostit jäivät vaille vastausta. Viimein selvisi ettei meidän kukkatilauksemme ollut edes käsittelyssä. Luvattiin taas toimittaa kukat parissa viikossa. Peruutin koko jutun hyvästä palvelusta kiitellen... 
Jäädäänkö me nyt kokonaan ilman pelakuita? Millainen kesä se nyt sitten olisi?

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Eilen kotiutuivat mahtavat kukkaset isäni työreissun ansiosta. 
Voi helpotus sentään!
Nyt sitten hoidetaan ja vaalitaan janautitaan niistä. Varmasti syksyn tullen pistän näin vaikeasti saatavat kukat talvehtimaan. Voitte sitten muistuttaa minua tästä lupauksestani.

Hellelukemia tälle päivälle odotellessa!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

titta kirjoitti...

No varmasti muistutan! Kylläpä se näyttää söpolle, tuskin maltan odottaa että saan omani kotiin, kiitos Noora ja Nooran isi :)

Riitta kirjoitti...

Muistan viimevuotisen kokemuksesi ;)
Minä sain kun sainkin omani säilymään talven yli jo toista kertaa, mutta lisäähän niitä täyty silti saada !

Noora kirjoitti...

Titta: Noora ja sen isi kiittävät! Oletkos jo istutuspuuhissa?

Riitta: Sinulta saankin sitten hyviä vinkkejä säilytykseen! Ovat kyllä niin kauniita että pitääköhän minunkin hankkia niitä vielä lisää?!

Suvi Salonranta kirjoitti...

Minun viimevuonna ostamani Mårbacka talvehti todella hyvin :) En vain hennonnut sitä leikata keväällä ja nyt leikkaaminen on vielä vaikeampaa, kun on täydessä kukassa! Tänä keväänä ostin toisen, mutta epäilen onko se samaa lajia ollenkaan, niin erilainen kukinto siinä on :/