sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kuulumisia


Blogini on viettänyt tovin hiljaiseloa. Niin kiirettä on pitänyt.

Viikkoon on mahtunut paljon, kohokohtana ehkä mielettömät synttärikemut jääkiekkopeleineen Helsingissä. Oli kiva nähdä tuttuja ja vieläkin tutumpia pitkästä aikaa ja viettää laatuaikaa miehen kanssa kahdestaan. Nyt sitten parannellaan tulehtunutta varvasta antibiootein käytettyäni korkkareita aivan liian monta tuntia tai tanssittuani liikaa, jos mahdollista.

Puotiin on saapunut kevättä, mutta laatikot odottavat vielä purkamista. Laittelen teille kuvia myöhemmin uutuuksista kunhan saan niitä esille. Illat ovat vierähtäneet lasten harrastuksissa ja töitä tehdessä, joten ihanuudet ovat saaneet luvan odottaa kiltisti omaa vuoroaan.

Tänään siirryimme kesäaikaan Siirin luistelukisojen myötä. Jääprinsessani teki jälleen mahtavan suorituksen. Hallilla vierähtikin tovi, sillä tulevan esityksen kenraaliharjotukset kestivät useamman tunnin.

Pikaisesti ehdin huutokauppaankin toteamaan, että tällä kertaa ei mitään huutamisenarvoista ollut tarjolla- onneksi!

Onneksi on vielä aikaa nauttia aurinkoisesta sunnuntaista ja valmistella tulevaa viikkoa.

Jokos teillä on pyörät kaivettu esiin? Meillä on!

Iloa ja valoa sekä ihanaa kevättä, Noora

3 kommenttia:

mamssi kirjoitti...

Ihana jääprinsessa teillä.
Huldan kevätuutuuksia odotellessa.
Ja kyllä,kevään ensimmäinen pyörälenkki heitetty meidän neidillä tunti sitten pajunkissa haku reissulla ja hauskaa oli, vielä kun riittäisi kärsivällisyys ja hermot(äidillä) että oppisi ajamaan ilman appareita.

Noora kirjoitti...

Hei Mamssi. Lupaan ilmoitella kun kevätuutuudet ovat valmiina hypisteltäviksi, tervetuloa sitten!

Hulluksi tämä kevät tekee minutkin ja kärsivällisyys on koetuksella täälläkin. Lapset karkailee ulos paljainjaloin, rukkasia ei enää käytetä ja pipot ovat pyöräkypärien tiellä. Ja liian valoisaakin on, että viitsisi sisälle tulla iltapuuhiin!

Miia kirjoitti...

Kaunis Siiri :) Kevät on kiireistä aikaa... Mutta ompa ihanaa, että olette saaneet viettää miehen ja tuttavien kanssa aikaa, niitä hetkiä tarvitaan arjen keskelle! Huldiksen uutuuksia odotellessa :)