torstai 15. lokakuuta 2009

UusimmatKeskelle yskää, särkyä ja nuhaa saapui odotettu paketti. Mistäs muualta kuin tuolta pannuhuoneeen tunnelmista, Putiikista Rannalla. Olen aivan hurahtanut näihin Uggeihin, nämä juuri saapuneet ovat jo kolmannet ja ehdottomasti parhaat!

Olen jo aikaisemmin kertonut tarinan ensimmäisistä, harmaista neulos-Uggeistani. Metsästin niitä kaupungit ja nettikaupat. Silloin, hieman yli vuosi sitten myyjät vain totesivat niiden olevan suomalaiseen makuun liian erikoisia (?), että olisivat niitä valikoimiinsa ottaneet ja norjalaiset kuulema olivatkin kaikki (nämäkin!!!) varastot loppuunostaneet.

Lopulta kävi niin, että eräästä nettikaupasta löysin kolmea numeroa omaa kokoani liian suuret kengät. Ja kun pakko oli saada, ostin ne. Niillä sitten hiihdin pitkin katuja onnellisena.

Tämän jälkeen ilmeisesti suomalaistenkin makutottumukset ovat muuttuneet ja sisäänostoista päättävät myyjätkin tämän huomanneet! Ja onneksi on tuo ihana-Miira, joka on ottanut valikoimiinsa nämä suosikkini. Kevääksi hankin valkoiset ja nyt musta untsikkani sai kaverikseen nämä uudenmalliston pompulat.

Tuon pompulaisen laukun löysin Lindexin alesta 15 euron hintaan ja tykkään, että se on mainio kaveri noille kengille. Kenkiä testasin jo äsken käydessäni työterveydessä ja erinomaiset ovat. Ja minut määrättiin lepoon kiusallisen yskäni kanssa.

Laitatteko vielä kommenttia siitä, että sopisiko teille se ehdottamani 21.11. reissupäiväksi?!

Meillä täällä on ihana auringonpaiste ja maa on saanut kevyen valkoisen peitteen -kaunista. Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Pysykää terveinä!

Iloa ja valoa, Noora

14 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Ounou.. nuo on IHANAT! En ole aiemmin UGGseihin hurahtanut mutta nuo on kyllä kivat. Hitsit, mun lienee ihan pakko tänään piipahtaa Putiikissa noita katsomassa :) Rahaa ei (onneksi) ole mitään ostaa mutta haaveillahan aina saa... Pikaista paranemista sinne suunnalle! Täälläkin ollaan flunssassa, plääh.

Piia kirjoitti...

Nuo on niin hienot! Ja kylläpä löysit yhteensopivan kassinkin.

Kesäkukka kirjoitti...

Ihanathan nuo ovat, pakko myöntää :)
Eilen putiikissa poikkesin vihdoin, mutta en kyllä tuollaisia UGGeja nähnyt.
Täytyyköhän siellä käydä tänään uudestaan...syys-/talvikenkiä etsimässä olen...
Pikaista paranemista sinulle!

titta kirjoitti...

Vau miten upeat! Mites noilla mennään kuralätäköiden keskellä ;) Meillä lasketaan täällä mäkeä ihan intona, en meinaa saada lapsia sisälle illalla.

21.11. on näillänäkymin käypä ajankohta. Pikaista paranemista!!!!

Noora kirjoitti...

Ihkut ovat! Ja pitävät varpaat lämpiminä tuulessa ja tuiskussa. Titta, täällähän on kunnon talvet ja suuret kinokset, lapset oppivat hiihtämään ja luistelemaan; niiden perässä me tänne muutimme. Eikös niin olekkaan?! Ja kuralätäköt on tarkoitettu ylitettäviksi kevyellä hypyllä...

Pieni Pitsinenäliina kirjoitti...

Hineet popot. Kyllä vain tuo ehdottamasi päivämäärä käy. Kiitos muuten viimeisestä! :D

Noora kirjoitti...

Kiitos Sinulle Pieni Pitsinenäliina! Nisse-kalenteri pääsi ihanaan kotiin! Sitten on päätetty, että reissupäivä on tuo 21.11. Ilmottautua voi myös spostiini; vahvanoora@luukku.com

Olivieno kirjoitti...

Nuo ihanat kengät ja laukkuhan ovat kuin luodut toisilleen!

-A- kirjoitti...

Noora, blogissani on sinulle jotain pientä...

Ja voi kökkö, minulla on menoa juuri tuolloin 21.11, joten joudun passaamaan reissun. Mamma lähtee nääs fanittamaan Apulantaa, jiihaa!

mimmuli kirjoitti...

blogissani olisi haaste taitaville käsille=)

Siru kirjoitti...

Vitsit miten söpöt uggit! Minä en ole paljoa muita kenkiä nyt käyttänytkään kuin niitä harmaita neulospopoja, on ne vaan ihanat. Tilasin ulkomailta kahdet perusuggit, ruskeat ja mustat, joten en varmaan muita kenkiä sitten tänä talvena käytäkään :)
Mukavaa sunnuntaita!

taburetti kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta tämä teidän ostosmatkanne Tampereelle....
vaikka itse asunkin tampereen aivan kupeessa Pirkkalassa, voisin innostua lähteä päiväänne mukaan.
Uggisi ovat todella kauniit.... neuloskuviointi niissä kaunis.
Terkuin Jaana

Noora kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Ja -A-:lle kiitos tunnustuksesta!Harmi ettet pääse mukaan reissuun, mutta mammalla taitaa olla hauska ilta tiedossa!
Jaana, tervetuloa vaan mukaan, olisi kiva tavata!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat, niin kuin sun koko blogi!