lauantai 22. syyskuuta 2012

Hilloa



Tovi onkin vierähtänyt viime postauksesta. Kiirusta ja muutoksia työrintamalla. Raskaan ja vaikean päätöksen jälkeen, päädyin vaihtamaan työpaikkaa ja samalla alaakin. Nyt ensimmäinen viikko on takana. Hurjasti on taas oppimista, mutta positiivisin mielin jatketaan eteenpäin. Arjenluksusta ovat perheen yhteiset illat, joista nyt muutoksen myötä saamme nauttia. Samoin lasten (ja toivottavasti myös oma) harrastaminen helpottuu huomattavasti.

Tämä viikonloppu on ollut täynnä syyshommia. Pihaa olemme laitelleet talvikuntoon, callunoita istuteltu ja kynttilöitä sytytelty. Tänään innostuin keittämään hilloa uusimman Maalaisunelma-lehden reseptin mukaan. Perinteinen puolukkahillo sai uuden vivahteen päärynöistä ja kanelista. 

Koska päärynöitä jäi vielä yli, keitin vielä kanelisen päärynähillon, jonka maustoin Amaretto-liköörillä. Tästä tuli mun lemppari, joka maistuu vanilijajätskin kanssa illalla taivaallisen hyvältä.

Nautinnollista viikonlopun jatkoa Sinulle!

Iloa ja valoa, Noora

4 kommenttia:

mirka kirjoitti...

Hei,
Löysin tänne fb:n kautta, kiva blogi.
Täällä toinen mollyhullu, tervetuloa vastavierailulle;)

Noora kirjoitti...

Hei Mirka, tervetuloa Huldikseen! Kiva, että löysit tänne, tule toki toistekin! :)

Elina kirjoitti...

Perheen yhteiset illat ovat kyllä luksusta ja vielä ne illat kun kenelläkään ei ole harrastuksiin menoja. Onneksi asiat yleensä järjestyy.

Herkullisen näköiset hillot:-)

P.s. Täällä leivotaan piparin tuoksuista omenapiirakkaa omasta sadosta. Joulufiilis jo päällä, heh...

Noora kirjoitti...

Elina: Herkullinen piirakka varmasti syntyi teilläkin! Joo, joulua kohti mennään ja pian avataan glögikausi!

Krista: Kiitos kutsustasi, kävin osallistumassa ihanaan arvontaasi!